Spijbel, snoei en struikel…

De lerende organisatie

Nooit meer slaapverwekkende vergaderingen, maar spelenderwijs een lerende organisatie neerzetten? Speel dan het spel Spijbel Snoei & Struikel of struin door deze website!

Of ontmoet ons binnenkort op een van onze events of in je bedrijf.
Neem gerust contact met ons op!

Wil je:

  • bouwen aan een lerende organisatie?
  • een teamcultuur waarin kennisdeling vanzelfsprekend is?
  • dat mensen het beste uit zichzelf halen en delen met hun collega’s?
  • sleur vervangen door hoge betrokkenheid en werkplezier?
  • een organisatie waarin leren werken is en werken leren?

Waarom Spijbel Snoei en Struikel?

Spijbel

Je spijbelt als je dingen niet zinvol vindt. Waarom dan nog vergaderen en kennis overdragen op een wijze die tot weinig werkplezier en rendement leidt. Kennisoverdracht kan echt anders, zodat je meer leerwinst boekt.

Snoei

Snoeien doe je om een bloeiende tuin te krijgen. Alleen maar wildgroei zorgt voor verstikking. Een wildgroei aan regels en ongeschreven omgangsnormen zorgen dat alleen een bepaald soort plant overleeft. Hoe laat je jouw team weer bloeien en vergroot je de synergie? Ontsluit kennis en oogst leerwinst.

Struikel

Zonder struikelen leer je niet. Als je bang bent om te struikelen, moet je niet gaan lopen. Struikelen gaat over lef, een eerste stap durven zetten. Struikelen gaat over uitproberen, vallen en weer opstaan. Waarom de dingen doen die je altijd al deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg.

 

1 gedachte over “Spijbel, snoei en struikel…

  1. Superleuke spelsuggesties om met je team te spelen met veel variatiemogelijkheden, waardoor het goed toe te passen is op het niveau van je eigen team!

Reacties zijn gesloten.