Over ons

De auteurs

Inge Schilders is eigenaar van uitgeverij Het Kleine Avontuur. Zij staat voor onderzoeken, ontdekken en speelsheid. Waarom saai en serieus werken als het ook een heel stuk leuker kan. Ze is creatief, gek op nieuwe dingen en met haar achtergrond in het onderwijs als docent handvaardigheid, intern begeleider en educatief conceptontwikkelaar weet ze als geen ander hoe mensen leren en hun creativiteit kunnen ontwikkelen.

Inge Schilders

Brigit van Rossum MSc is eigenaar van Dair Academy voor leiderschap en organisatieontwikkeling. Zij staat voor innovatie, doordenking en actie. Zij houdt ervan de toekomst naar het nu te brengen en staat voor een ontwerp gerichte aanpak. Met haar achtergrond als directeur van diverse scholen, als masterdocent leiderschap, innovatie en organisatie en met haar wetenschappelijke onderzoek naar informeel leren op zak, weet zij als geen ander hoe organisaties op weg kunnen gaan naar een lerende organisatie.

Brigit van Rossum

Hoe is Spijbel Snoei en Struikel ontstaan?

Brigit heeft voor haar masterthesis onderzoek gedaan naar informeel leren en het leren van een collectief. Zij zoekt altijd graag naar praktische oplossingen en toepassingen voor wetenschappelijke kennis. Oplossingen waarbij kennis niet opgesloten blijft in prachtige publicaties, maar vertaald wordt naar het echte werk.

Zij heeft gezocht naar een uitgeverij die staat voor speelsheid en avontuur. Samen met Inge van uitgeverij Het Kleine Avontuur is gewerkt aan een speelse, educatieve en creatieve vertaling van de meest belangrijke elementen waarop leren in organisaties tot stand kan komen. Door theorie en humor te mixen is het teamspel Spijbel Snoei en Struikel ontstaan.

 

Wij wensen jullie NOG meer leer- en werkplezier dan wij bij de ontwikkeling van dit spel al beleefd hebben en blijven graag op de hoogte van jullie ervaringen!